viernes, 16 de marzo de 2007

Problemas....y soluciones

Hola, que tal...
Cuando fui al curso de entrenadores de nivel 1 a los profesores que gestionaban el curso se les llenaba la boca de las palabras "rugby de alto nivel".
A medida que describían lo que debía de ser eso, yo reconocía en mi club todo lo contrario, que ellos denominaban, con cierto reconocimiento "rugby cerveza" , dejando aún en peor lugar el rugby universitario.
Me di cuenta de que para tener "rugby de alto nivel" hacian falta muchas cosas: utilleros, profesionalidad de los jugadores, instalaciones adecuadas, entrenadores preparados, etc...
y entonces detecté una cosa: no paraban de quejarse del rugby en España, de las carencias de estos y muchos más elementos, que el rugby de regional y el de división de honor se parecen mucho, y eso significaba una cosa..... Ellos solo soñaban con aproximarse al rugby de alto nivel, ni siquiera lo habían acariciado escasamente, ...en España no hay rugby de alto nivel.
Gracias, un abrazo

10 comentarios:

Anónimo dijo...
Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.
Anónimo dijo...

Hola Johny¡ No puc opinar sobre els fets que varen motivar que prenguesis la decissió de dimitir, perque tot el que se ho se per terceres persones.
Peró el que estic segur es que donar aquest pas haura estat prou dur per a tu, que sempre has estat lligat al club, jugant, currant i el que es mes important generant molt bon rotllo.
Es de suposar que els dirigents actuals del Club hauran intentat fer-te replantejar la decissió.
No crec que sigui una bona noticia pel Club que marxis...i com jo, crec que hi ha molta gent que pensa el mateix.
Per tu, pel Club i especialment per aquesta gent, et demanaria, si estas a temps que reconsideresis la teva decissió.
En qualsevol cas -i en aquest moment des de fora- rep el meu suport...que et torno a dir que no es l'unic...ho se i estic convençut.
Una abraçada...souvenir...souvenir.

ziriki dijo...

hola joni, soy el gascoigne.

ánimo que me parece que esto será sólo un pequeño chaparrón. creo que somos, fundamentalmente, un club de amigos que nos divertimos jugando a rugby.

cuando dije en comandante tomatito que la dimisión a aceptar no era la tuya ya sabemos porque lo decía. sabes que fui testigo de lo que pasó y no me parece que la directiva haya actuado bien en este caso.

Anónimo dijo...

Hola, soy Holliday,
Jordi, t'agraeixomolt el que dius però es evident que no saps el que va passar, sinò, comprendries que la meva dimisió no te marxa enrrera i que qualsevol persona hagués fet el mateix.
D'altra banda, tal com diu en Ziriki, testimoni dels lamentables fets amb el tarat, de fet no puc tornar al club, donat que no es capaç de defensar a la gent que treballa per ells. Hi ha una questió moral de fons, mal resolta i que fa que totes les meves creences de tants anys respecte del companyerisme y l'honestedad en el mon del rugby caiguin en picat.
No obstant, tots els meus amics, a nivell personal, ho seguiran sent, amb la excepció feta d'aquells que pensen que els fins justifiquen els mitjans.
I encara que el temps passi, les accions es mantenenen, i el fet que una persona marxi no fa que les decisions siguin diferents en el temps i en el moment.
Sé que tinc el recolzament del jugadors del club, i es sorprenent que un club, que no deixa de ser una associació esportiva, permeti que no es tingui en compte la massa social, que es qui dona sentit al club..... o es que funcionem per altres motius?
Salutacions als meus fans.

Holliday dijo...

Gracies a la col.laboració de l'inefable Tiriti he recuperat les claus per gestionar aquest blog. Això no vol dir que li canvii l'aspecte, només que si vull fer-ho, puc . Gràcies tIRITI!!!!
sI TU FOSSIS PRESIDENT, AIXÒ NO HAURIA PASSAT

ziriki dijo...

joni, si te llega a tocar te aseguro que se le acaban las tonteriías en el mismo vestuario.

abrazos y ánimos

Holliday dijo...

Gracias Alex, pero en la vida no he llegado hasta aquí dando satisfacción a las provocaciones de borrachos.

Anónimo dijo...

Como socio y Jugador de la UB, CEU o como nos llamemos creo que seria bueno poner en conocimiento de todos los socios y jugadores lo ocurrido el día del partido y decidir de forma democrática lo que se debe hacer al respecto.
No entiendo que se haga ver que no a ocurrido nada y que todo siga igual pero sin el Holiday.

O. Verdú

Holliday dijo...

oltes gracies Oriol,
la veritat es que a aquestes altures pocs canvis es faran i els que es facin arribaran tard.
Se que tinc el recolzament de tots els jugadors, exceptuant un, que es qui va prendre la decisió...
Ja han passat dos cps de setmana, i ara això ja no es pot resoldre fent fora al Tarat del palomar, perque la directiva ( que encara no s'ha possat en contacte amb mi) ha donat ja per bo que aquest es quedi.
Per tant, ara, les condicions pel meu retorn , i se q1ue el club no em donara aquesta satisfacció son:
cessament automàtic del borratxo violent i...Tachan....allunyar de cap responsabilitat esportiva a l'actual director tècnic, que ha fet creure que una qüestió moral era de cràcter esportiu.
De moment, crec que em quedarè aqueta temporada en blanc, però de cara a d'altres temporades, no puc tenir aprop una persona que m'ha traïy i ha fet passar5 pel davant a una persona que no es del club i que a mès a mès s'ha comportat malament.
D'altre banda, estaria be que el Jaume acredités la seva experiència com antrenador per fer valdre la seva autoritat davant de jugadors i enrenadors, abans de creure que en sap mès que d'altres.

Holliday dijo...

Por cierto, enhorabuena otra vez al B por el exagerado resultado obtenido frebte a Quimics B.
Estabais esperando que me echasen para ganar de una vez!!!!